“Powered by Crowdtech”, wat betekent dat?

“Powered by Crowdtech”, wat betekent dat?

Een organisatie heeft jou recent gevraagd om mee te doen aan een onderzoek waarin jij je mening kon delen over de organisatie, een product of dienst.  Jouw mening is belangrijk, dus vul vooral dat onderzoek in.


De technologie achter deze onderzoeken is ontwikkeld door Crowdtech. Crowdtech ontwikkelt technologie voor marktonderzoek en helpt organisaties sinds 2003 om in contact te komen met hun klanten.


Powered by Crowdtech betekent in dit geval dus dat het onderzoek waarvoor jij bent uitgenodigd wordt uitgevoerd met de onderzoekstechnologie van Crowdtech.

Powered by Crowdtech

Heb je vragen over het onderzoek zelf?

Heb je vragen over het onderzoek zelf?

Crowdtech is in de meeste gevallen alleen verantwoordelijk voor het leveren van de software en is inhoudelijk niet betrokken bij de vragen die worden gesteld. Heb je een vraag over een onderzoek? Dan kun je het beste contact opnemen met de organisatie die jou heeft uitgenodigd voor dit onderzoek. In de footer van de uitnodigingsmail die je hebt ontvangen vind je de contactgegevens van de partij die jou hier het beste in kan helpen.

Vind je het leuk om jouw kennis en mening te delen?

Vind je het leuk om jouw kennis en mening te delen?

Deel je graag je mening en kennis over verschillende onderwerpen? Word dan lid van de WhatWeThink-community. WhatWeThink is een online platform waarin jouw mening wordt gevraagd over een tal van leuke thema’s. De leden van de community maken  bij iedere deelname kans op cadeaubonnen en andere leuke prijzen. Lijkt het je wat? Word dan lid van de WWT-community.